bommelje in de media

Hotel Bommelje

B's cadeaubonnen

Uitzending Hotel Bommelje in RTL's Life Style Experience

op avontuur

Reusachtig veel plezier

In Mini Mundi vindt u de meest markante gebouwen van Walcheren in Miniatuur Walcheren. Het park heeft de exacte contouren van Walcheren. Wandel langs de boulevard van Vlissingen en bezoek het abdijcomplex van Middelburg. Een heerlijk uitje voor reusachtig veel plezier. Het naastgelegen pretpark, de buitenspeeltuin én het indoorspeelpark zorgen

Lees meer

Bekijk hier alle tips en activiteiten.

DE HOTELSTUDIO’S en SUITES

HOTELSTUDIO'S

FAMILIESUITES

Ook in de familiesuites wisselen zwart en wit elkaar af. Ruimte, sfeer en comfort staan centraal. Vakantievieren met de familie: de familiesuites bieden naast ruimte en sfeer, ook privacy. Een perfecte accommodatie om in een ongedwongen sfeer te kunnen proeven van de Domburgse badcultuur. U kiest uit een familiesuite standaard of comfort.

B'S TUINSUITES

Ruimte, luxe en comfort. De moderne, comfortabele tuinsuites en het tuinhuis beschikken over een sfeervolle design woonkamer met kitchenette, LCD-televisie en gratis wifi. In de suites is een sfeervolle gashaard voorzien. Vanuit de ruime slaapkamer stapt u de luxueuze open badkamer in, voorzien van ligbad en douche. De suites zijn rustig gelegen tegenover het hotel, waardoor het heerlijk relaxen is van rust en ruimte op uw eigen terras. In de suites is geen eethoek aanwezig.