bommelje in de media

Hotel Bommelje

B's cadeaubonnen

Uitzending Hotel Bommelje in RTL's Life Style Experience

op avontuur

Wandelparadijs

In Zeeland liggen de natuur en cultuur aan je voeten. Letterlijk. Langs alle prachtige hoogtepunten van Zeeland ligt een mooi netwerk van wandelroutes. Maar juist ook alle onontdekte plekjes, in één van de vele unieke natuurgenieden, ontdekt u te voet. Ontdek de mooiste routes hier.

Lees meer

Bekijk hier alle tips en activiteiten.

DE HOTELSTUDIO’S en SUITES

HOTELSTUDIO'S

FAMILIESUITES

Ook in de familiesuites wisselen zwart en wit elkaar af. Ruimte, sfeer en comfort staan centraal. Vakantievieren met de familie: de familiesuites bieden naast ruimte en sfeer, ook privacy. Een perfecte accommodatie om in een ongedwongen sfeer te kunnen proeven van de Domburgse badcultuur. U kiest uit een familiesuite standaard of comfort.

B'S TUINSUITES

Ruimte, luxe en comfort. De moderne, comfortabele tuinsuites en het tuinhuis beschikken over een sfeervolle design woonkamer met kitchenette, LCD-televisie en gratis wifi. In de suites is een sfeervolle gashaard voorzien. Vanuit de ruime slaapkamer stapt u de luxueuze open badkamer in, voorzien van ligbad en douche. De suites zijn rustig gelegen tegenover het hotel, waardoor het heerlijk relaxen is van rust en ruimte op uw eigen terras. In de suites is geen eethoek aanwezig.