1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Protocol Corona

 

Zoals aangegeven hanteren wij aangescherpte maatregelen tijdens uw verblijf. Wij zetten graag voor u op een rijtje wat deze inhouden: 

Check-in
Wij proberen het fysieke contact zoveel mogelijk te minimaliseren, daarom gaat het inchecken via een telefonische procedure. Bij aankomst neemt u telefonisch contact op met onze receptie: +31 (0)118 58 16 84. Uw kamersleutel ligt klaar bij de receptie of in de kluis bij de voordeur, maar één van onze collega's helpt u hiermee en zal u begeleiden naar de kamer en u verder informeren. Vervolgens neemt u telefonisch samen de factuur door en wordt het volledige bedrag van uw creditcard gecharged.

Check-out
Ook het uitchecken gaat via de telefoon. De kamersleutel laat u achter op de hotelkamer en u belt de receptie dat u wilt uitchecken. Vervolgens checkt onze collega van de receptie of de factuur betaald is.

Ontbijt & diner
Iedere ochtend kunt u genieten van een vers & gezond ontbijt. Wij maken het ontbijt klaar in de ontbijtruimte en komen dit voor de deur afleveren. Op deze manier is er geen fysiek contact.
Wij willen u vragen om de ontbijtspullen na afloop weer voor de deur te zetten, zodat dit later kan worden opgehaald. 
De horecagelegenheden in Domburg zijn gesloten. Maar u kunt bij ons in de avond genieten van een heerlijk diner, dat door Restaurant Mezger wordt bereid. Indien u dit wenst, kunt u het diner bestellen, door telefonisch contact op te nemen met onze receptie.
Daarnaast bevindt zich in Domburg een AH waar u zelf boodschappen kunt doen, zodat u zelf een diner kunt bereiden op de kamer (wanneer deze beschikt over een kitchenette). 

Schoonmaak & handdoeken
De dagelijkse schoonmaak is komen te vervallen en voor nieuwe handdoeken kunt u onze receptie bellen. Wij brengen de schone handdoeken en leggen deze voor uw deur in een plastic tas. De vieze handdoeken kunt u laten liggen. Afval kunt u eenvoudig in de containers buiten op de parkeerplaats deponeren.

Houd er dus rekening mee dat de ontbijtruimte gesloten is en de receptie niet bezet zal zijn tijdens uw verblijf. Voor vragen kunt u bellen naar onderstaand nummer, u wordt dan doorverbonden met onze collega van de receptie.

Let op: wanneer het kabinet anders besluit, zijn wij per direct genoodzaakt het hotel te sluiten. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte. 

Wij hopen hiermee een bijdrage te leveren aan verdere verspreiding van het virus te voorkomen en danken u voor uw begrip & medewerking. Wij wensen u een fijn verblijf in Hotel Bommeljé! 

Met gastvrije groet,

Team Hotel Bommeljé
+31 (0)118 581684
info@bommelje.nl