Informatie & maatregelen

Hotel Bommeljé is weer geopend!
Wij hanteren de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio Zeeland en blijven alert op de hygiëne en gezondheid van onze gasten en medewerkers. Bekijk hier het overzicht van de maatregelen in Zeeland. Dit vraagt om een andere werkwijze. Hierover geven wij u meer informatie: de algemene maatregelen, het ontbijt in ons hotel, diner & take away mogelijkheden en tips om er-op-uit te gaan.

We vinden het namelijk naast alle maatregelen het meest belangrijk dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is.

Maar ook bij ons geldt voorlopig: anderhalve meter afstand houden. Wie ziek is, vragen we om thuis te blijven. We zorgen voor volop gelegenheid om je handen te wassen of ontsmetten en wij nemen de deurklinken, balies en andere aanraakplekken voor onze rekening.
Bekijk hier ons uitgebreide schoonmaakprotocol, inclusief extra maatregelen. 


Update 28 september 2020
Vanaf vandaag zijn er aangescherpte maatregelen waarbij wij het advies opvolgen om maximaal 30 gasten tegelijk te ontvangen, waarbij een maximum van 4 personen per tafel wordt gehandhaafd. Dit betekent dat wij voor het ontbijt in shifts reserveringen plaatsen. Na 22:00 uur is het niet meer mogelijk om nog een drankje te drinken in het restaurant  (vanaf 21:00 uur worden er geen gasten meer binnen gelaten).  

DE MEEST ACTUELE INFORMATIE OVER HOTEL BOMMELJÉ EN ZEELAND VINDT U hier.

Flexibiliteit bij boekingen

Onbezorgd plannen maken is er niet bij in tijden van corona. Wilt u toch graag reserveren voor een verblijf in ons hotel? Wij heten u van harte welkom! En worden de maatregelen onverwacht weer aangescherpt of word u ziek, dan kunt u uw reservering kosteloos verplaatsen naar een periode later in het jaar.