Menu 13 & 14 november 2020

Verblijft u op vrijdag of zaterdag in Hotel Bommeljé?
Dan is het mogelijk om te genieten van een heerlijk 3-gangen diner! U reserveert uw kamer dan o.b.v. half-pension, waarbij u niet alleen een ontbijt, maar ook een diner geserveerd krijgt. 

Menu 13 november 2020

Romige bospaddestoelensoep met zacht gegaarde kip
of
Steaktartaar met eidooier, Parmezaan, kappertjes en augurk

***

Gebakken biefstuk met rode wijnsaus en seizoensgroenten
of
Gerookte zalmfilet met botersaus, kappertjes, citroen en seizoensgroenten

***

Chocolade delice (mousse) met pinda's, gezouten karamel en bananenijs 

 

Menu 14 oktober 2020



Gemarineerde zalm met Oosterse salade en wasibi
of
Uiensoep met gegratineerde toast

***

Gebakken eendenborst en eendenrilette met rode wijnsaus en seizoensgroenten
of
Gebakken kabeljauw, Hollandse garnaaltjes met botersaus met kruiden en seizoensgroenten

***

Gepocheerde peer met mascarpone, pistache en walnotenijs

 

Reserveer uw kamer snel via de website of neem contact op met onze collega's van de receptie: + 31 (0) 118 - 581 684 of info@bommelje.nl