Trouwen op het strand in Domburg

Een bruiloft draait om het bruidspaar. Maar een romantisch decor is ook belangrijk. Trouwen op het strand is iets unieks, zeker op het mooiste strand van Nederland. Brooklyn Beach ontvangt regelmatig echtparen die hun trouwfeest in hun strandpaviljoen vieren. De ceremonie vindt dan meestal op het strand plaats, maar kan uiteraard ook binnen.

Het strand bij Domburg is een prachtige omgeving voor een trouwfeest, diner en bruidsrapportage. Omgeven door de zee, het strand en de duinen genieten de feestgasten van een heerlijk diner en een fantastisch feest. Een bruiloftsfeest kan zo ideaal gecombineerd worden met een ceremonie op het strand. De trouwambtenaar sluit het huwelijk met de zee en de branding op de achtergrond. Uiteraard is ook binnen genoeg ruimte voor de sfeervolle ceremonie. Hotel Bommelje is dé locatie waar u uw gasten wilt laten overnachten of uw huwelijksnacht wilt doorbrengen?

Bij strandpaviljoen Brooklyn Beach in Domburg is trouwen op of aan het strand mogelijk. Wilt u meer weten dan kunt u contact opnemen via het aanvraagformulier.

DIEN AANVRAAG IN