Boek nú uw vakantie voor 2021!

Speciaal voor u, als trouwe gast van ons hotel, bieden wij u een korting van 10% op uw vakantie in 2021! 
Na afloop van uw verblijf dit jaar, heeft u van ons een mooie ansichtkaart ontvangen en daarom komt u terecht op deze exclusieve pagina. 

VAKANTIE 2021 
Zeeland is het hele jaar fijn om op vakantie te gaan. Heerlijk tot rust komen in de stillere wintermaanden, fietsen over Walcheren in het voorjaar, genieten van lange stranddagen in de zomer en ideaal voor een mini-break in de herfst. 

U boekt uw vakantie voor minimaal 7 nachten, hierbij bepaalt u zelf de aankomst- en vertrekdag en de aanbieding is exclusief ontbijt. Uiteraard kunt u dit er wel bij reserveren voor € 15,75 per persoon per dag. 

Vul hier onder de door u gewenste aankomst- en vertrekdatum in en de kortingscode die op de kaart staat vermeld.

Is de door uw gewenste datum nog niet zichtbaar? Neemt u dan contact op via e-mail: info@bommelje.nl en geef in uw e-mail aan voor wanneer u wenst te reserveren o.v.v. de kortingscode. 

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Voorwaarden

  • U reserveert een verblijf van minimaal 7 nachten in het jaar 2021. 
  • U ontvangt 10% korting op de geldende tarieven op het moment van reserveren. Dit betekent dat de tarieven kunnen wisselen; de tarieven zijn gebaseerd op onze beschikbaarheid. 
  • Deze actie geldt alleen bij reserveren vóór 31 december 2021.

Heeft u toch nog vragen of behoefte aan meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze receptie. U kunt ze bereiken via e-mail: info@bommelje.nl of telefonisch +31 (0) 118 58 16 84.